Analize fizico chimice

Echipa noastră vă promite o apă limpede, de izvor, extrasă din Codrii Vlăsiei, o zonă patrunsă de istorie – pe care suntem siguri că o veţi savura atât dumneavoastră, cât şi întreaga familie.

Echilibrată și lejeră, apa Codrii Vlăsiei are un conținut redus de săruri și un pH apropiat celui uman. 

Analizele periodice evidențiază caracterul echilibrat. 

Categorie

7 thoughts on “Analize fizico chimice”

    1. Produsul este microbiologic pur, dar aceasta informatie nu se afiseaza pe eticheta apelor de izvor, in concordanta cu legislatia in vigoare. Apa este extrasa de la foarte mare adancime din apropierea padurii Afumati.

    1. Buna ziua si multumim pentru intrebare. In momentul acesta legislatia romaneasca nu permite afisarea de informatii cu privire la analizele fizico-chimice pe eticheta apelor de izvor. Dar aceste sunt prelevate de echipa noastra in mod curent si constant, ca parte a procesului de monitorizare continua a produsului.

      1. Bună ziua! Ce va împiedică să afișați acele informații. Chiar și în lipsa obligativității legale. Poate am avea mai multă încredere în apa pe care dvs o comercializati. Sau, poate puteți afișa pe site aceste informații. Nu cred că ar implica mari costuri pentru dvs, in schimb pentru noi, consumatorii, ar fi o informație utilă . Mulțumesc!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Linkuri utile

Conformitate
Date companie
Politica companiei
Secțiune furnizori | clienți

Alte informații

2020 Codrii Vlăsiei | un brand Calipso | designed with ❤️ in România

Scroll to Top