Bistro Verde

Motto-ul nostru: Simplitate şi fericire.

Bistro Verde te așteaptă cu mâncare gătită la cuptorul nostru cu lemne, dar și cu multe alte produse locale şi naturale pe care le poți achiziționa.

Mâncare delicioasă și lejeră, din cele mai bune ingrediente.
Noi promovăm viața sănătoasă prin sport dar și prin mâncare sănătoasa și bună care bucură sufletul și nu dăunează trupului. Din aceste motive am ales un meniu lejer, de inspirație mediteraneeană, cu cât mai multe legume și gătit cât mai simplu.

Meniul include pizza napoletana făcută după metode tradiționale, coaptă într-un cuptor cu lemne la o temperatură uriașă în doar 90 secunde. Astfel, pizza devine subțire, elastică la centru și delicios de crocantă pe margini. Urmărește-ne pentru a vedea meniul și abonează-te la newsletter pentru a beneficia de ofertele deshiderii!

Coșuri pentru picnic deja pregătite cu tot ce trebuie pentru o masă perfectă (pentru 2, 4 sau 6 persoane). Acestea includ: vin de la Ferma Domnu’ Radu, pâine proaspătă, brânzeturi, produse locale din carne uscată și afumată, quiche cu somon și brânză de capră, măsline, legume proaspete de sezon, brioșe cu ciocolată sau cu fructe.

Produse naturale făcute de noi sau locale: miere, dulcețuri, sosuri, uleiuri aromate (cu chilli, rozmarin sau busuioc)

Produse “fericite”, făcute manual (ceramică, obiecte decorative, țesături, săpunuri) de la asociații ce promovează valori comunitare și sprijină persoanele defavorizate. Toate încasările ajung direct la producători, promovând astfel tradiţiile locale.