Dirtpark

Vă pregătim un proiect de noutate pentru București si România: un parc de biciclete proiectat la standarde internaționale și construit cu implicarea voluntară a comunității de bicicliști din București.

Începem lucrările în curând – urmăriți-ne aici și pe facebook!


Inspirația

Parcul Codrii Vlăsiei promovează valorile comunitare, sportul si aventura. Bucureștiul este mult în urma restului țării în ceea ce privește ciclismul recreativ și sportiv, iar noi am vrut să oferim o șansă comunității cicliste din București. Conceptul de dirtpark este încă ceva necunoscut în România, adesea ilegal – vrem să oferim un cadru legal celor care doresc să capete experiență în acest sport aventuros.
Dirtpark-ul lui Nandi a fost inspirațional pentru noi si dorim sa creăm ceva la fel de motivant pentru comunitatea cicliștilor. Citește povestea dirt-ului din grădina de cartofi

logo_free_riderArticol in Free Rider despre noul Dirtpark


Povestea voluntariatului

Proiectul întregului parc s-a realizat exclusiv pe baza voluntariatului. Aceștia au găsit informații și specificații tehnice ale altor parcuri (majoritatea din SUA), iar la un moment dat eram tentați sa alegem un proiect deja făcut în Texas.
Însă am ales să creăm un Dirt propriu, care să fie relevant pentru experiența bicicliștilor din România și din București în acest moment. Voluntarii au desenat primele schițe, le-am analizat împreună, apoi s-au făcut planul la scară in AutoCAD și modelul 3D.

dirtbikeCitește mai multe despre echipa de voluntari


 ___________________________________________________________________________________________

Dacă vrei să te implici voluntar în construirea parcului, coordonatorul voluntarilor de asteaptă: balan.victor.87@gmail.com. Vei avea intrare liberă în parc și satisfacția construirii unui lucru senzațional pentru România

___________________________________________________________________________________________

Specificații Dirtpark:

  • mai mult de 10 seturi de rampe,
  • foam pit,
  • 3 linii de trasee
  • o tiroliană pentru filmări

Proiect Dirtpark